Homer Simpson, The Simpsons, Sunburst, Twentieth Century Fox Film Corporation, 1999, Krus

289,00 kr.
Inkl. moms
Reference: #GENBRUG

Et krus med motiv af Homer Simpson, kendt fra The Simpsons i production af Sunburst i samarbejde med FOX, 1999. 

Vi pointerer og fremhæver at det ikke er tilladt at benytte materiale fra AYOUNIS.DK uden tilladelse, herunder tekst, billed eller screenshot til salg og promovering af egne varer. 

#GENBRUG

Antal

Om The Simpsons

The Simpsons er en amerikansk animeret sitcom oprettet af Matt Groening for Fox Broadcasting Company.

Serien er en satirisk skildring af det amerikanske liv, indbegrebet af familien Simpson, som består af Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie. Showet foregår i den fiktive by Springfield og parodierer amerikansk kultur og samfund, tv og den menneskelige tilstand.

Familien blev undfanget af Groening kort før en anmodning om en række korte animerede komedieserier med producenten James L. Brooks. Han skabte en dysfunktionel familie og opkaldte tegnene efter sine egne familiemedlemmer og erstattede Bart med sit eget navn; han syntes, Simpson var et sjovt navn, fordi det lød svarende til "simpleton". De korte komedieserier blev en del af The Tracey Ullman Show den 19. april 1987. Efter tre sæsoner blev skitsen udviklet til et halvtimes prime time show og blev Foxs første serie, der landede i Top 30 ratings i en sæson (1989– 1990).

Siden debut den 17. december 1989 er 703 episoder af showet blevet sendt. Det er den længstlevende amerikanske animerede serie, længstlevende amerikanske sitcom og den længst løbende amerikanske manuskriptede primetime tv-serie, både med hensyn til årstider og antal episoder.

En spillefilm, The Simpsons Movie, blev udgivet på biografer verden over den 27. juli 2007 og tjente over 527 millioner dollars med en efterfølger i udvikling fra 2018. Serien har også skabt adskillige tegneserier, videospil, bøger og andre relaterede medier samt en merchandise-industri på milliarder dollars. The Simpsons er en fælles produktion af Gracie Films og 20th Television. Dens anden og tredive sæson havde premiere den 27. september 2020 og inkluderer showets 700. episode. Den 3. marts 2021 blev det meddelt, at serien var blevet fornyet til sæson 33 og 34 frem til 2023, hvilket overgår en episodetælling på 750.

Simpsons fik anerkendelse gennem sine tidlige sæsoner i 1990'erne, som generelt betragtes som dens "gyldne tidsalder". Siden da er det blevet kritiseret for et opfattet fald i kvaliteten. Time udnævnte det til det 20. århundredes bedste tv-serie og Erik Adams fra The A.V. Club kaldte det "fjernsynets kronpræstation uanset format". Den 14. januar 2000 blev familien Simpson tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Det har vundet snesevis af priser, siden det debuterede som en serie, herunder 34 Primetime Emmy Awards, 34 Annie Awards og 2 Peabody Awards. Homers udråbende sætningsudtryk "D'oh!" er blevet adopteret til det engelske sprog, mens The Simpsons har påvirket mange andre senere voksne orienterede animerede komedieserier.

#GENBRUG

Dataark

Størrelse (vores mål er et estimat af varen)
10 x 8 cm
Brugt